Spatiu publicitar

stiri din zona oituz, stiri care te privesc

Noii parlamentari pe judete si colegii

Potrivit proceselor verbale inregistrate la Biroul Electoral Central, va prezentam mai jos lista noilor parlamentari in urma alegerilor uninominale din data de 30 noiembrie 2008.

In afara de cele 316 mandate de deputati si 137 de senatori castigate de candidatii partidelor politice, inca 18 mandate suplimentare in Camera Deputatilor au mai fost castigate de reprezentantii organizatiilor minoritatilor nationale. Acestia au fost prezenti pe buletinele de vot din toate colegiile, iar pentru a accede in Parlament au avut nevoie sa adune 7.000 de voturi.

Veti gasi aici lista cu parlamentarii alesi, din toate judetele si colegiile, inclusiv din Judetul Bacau, Oituz - colegiul uninominal D9 Camera Deputatilor si S3 Senat.

Votul uninominal (30 nov 2008)

Parlamentul Romaniei va fi desemnat pe 30 noiembrie, pentru prima data, pe baza votului uninominal.
Localitatea Oituz face parte din colegiul uninominal de deputati Bacau D9 si colegiul uninominal de senatori Bacau S3.
Pentru candidati, localitati si mai multe detalii despre cele doua colegii, click aici.

“MEMORIA OITUZULUI”

Vineri, 15 august, odata cu sărbătoarea religioasă de Sfânta Maria, ţinută deopotrivă de catolici si ortodocşi, a vut loc a 34-a ediţie a unei manifestări de tradiţie, intitulată “Memoria Oituzului. În fiecare an, manifestarea are rolul de a marca momentul intrarii României în primul razboi mondial (14-15 august 1916) şi de a aduce un omagiu eroilor neamului căzuţi în cele doua războiaie mondiale. Totodată, la aceasta ediţie a manifestării au fost sărbătoriţi şi 90 de ani de la infăptuirea unirii din 1918...citeste mai mult

Unitati economice din judetul Bacau carora li s-a retras autorizatia de functionare de catre Autoritatea Nationala Sanitar-Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor

 Targu Ocna   Str. Tisesti   Unitati de fabricare a produselor de morarit - PROD-COM
 Targu Trotus   Fn   Unitati de fabricare a produselor de morarit - ROCA GHEORGHE
 Traian   Traian   Unitati de fabricare a produselor de morarit - IVAN DRAGOMIR
 Tuta   Targu Trotus   Unitati de fabricare a produselor de morarit - LENGHEN GHEORGHE

Sunt mai multe si unele chiar si din Oituz... citeste mai mult.

Escrocheriile in romania s-au reprofilat

Escrocheriile in romania s-au reprofilat. Nu ti se mai vinde prin intermediul unor reviste produse extrem de proaste... Lumea s-a invatat ca nu poate cumpara ceva ce nu palpeaza si nu constata cu ochii lor ca ceea ce cumpara e bun si face banii. Caritasul este o amintire proastra pe care multi vor sa o uite. Si FNI a lasat un gust amar care ni-l mai amintim uneori cand ne uitam la TV... citeste mai mult.

Autor: Oituz.ro Admin

Intra pe forumLogin

Ai uitat parola?

Chestii Utile

Curs Valutar BNR
prognoza meteo oituz

Link-uri utile, catalog web