Spatiu publicitar

Comunitatea din oituz, statistici, evenimente locale

Evenimente in Oituz

Mare eveniment mare... Capra de Anul Nou, tocmai a declansat multe argumente pe forum, despre valoarea traditiei, ce se mai pastreaza din ea in Oituz, si daca mai este cineva interesat de a pastra obiceiul asa cum era cand eram copii.

Fireste nu este singurul eveniment care se petrece in Oituz sau care poate determina grupuri de discutii despre traditie. Orice alt eveniment facut public si care implica un grup mare de oameni, poate fi anuntat aici in Portalul Oituzului. Deci va asteptam cu anunturi si relatari la cald, cu ce ati vazut, ce ati facut, cum v-ati distrat, ce v-a placut si ce nu v-a placut. Evenimente ale tinerilor, ale celor in varsta, evenimente culturale sau oficiale, mai mult sau mai putin politizate, din Poiana Sarata, Harja sau Ferestrau, trasmiteti-le si celorlalti care nu au aflat inca de ele.

Editati articole, adaugati poze de la aceste evenimente, chiar si din anii trecuti, cu ajutorul paginii personale de "admin" (in coloana din dreapta, numai dupa ce te inscrii si intri in contul tau) de unde puteti scrie despre ce activitati se petrec la voi in comunitate si de unde puteti sa adaugati si poze daca ati fost pe faza si ati prins momente interesante sau amuzante.

Nu uitati, puteti sa scrieti articole despre evenimentele din comunitatea unde locuiti, doar daca sunteti inscris pe site, printr-un formular foarte accesibil. Este necesar sa primiti pe adresa de e-mail personala anuntul adminitratorului de site care va spune ca cererea dvs. de inscriere a fost acceptata. Intrati in contul dvs. personal si veti putea sa editati.

Alte evenimente

Oituz Bouldering nu stiu daca stiati de ei, dar sunt cei care se duc in munti sa se catere pe pietre, poate asa suna mai cunoscut... Ce fac? Cu ce se ocupa? Cum puteti afla mai multe despre ei... accesati aici Oituz Bouldering.

Utile

Gasiti informatii utile ale principalelor institutii din Oituz, la pagina institutii din comuna.

Autor: Scarlet Vacaru

Intra pe forumLogin

Ai uitat parola?

Chestii Utile

Curs Valutar BNR
prognoza meteo oituz

Link-uri utile, catalog web