Spatiu publicitar

Profil Adrian Vacaru

Intro

Salut cititorule!Vacaru Adrian

Adrian Vacaru este numele meu, m-am nascut in Onesti dar sunt din Oituz. M-am nascut la spitalul din Onesti ca tot omul, la inceputul anilor 80:), gluma de autobaza dar fara aluzii.

Sunt din Oituz, a lu' Vacaru, si daca nu ma stiti veti avea ocazia sa ma cunoasteti.

Am facut clasele primare la scoala nr 3, iar clasele generale la scoala nr. 2. Dupa terminarea gimnaziului am plecat la liceu. Intamplarea, sau horoscopul a facut sa dau la fostul liceu Grigore C. Moisil din Onesti, actualul colegiu Eminescu(cred) insa stiu ca cei 4 ani de liceu mi-au schimbat viata in mai multe randuri si in directii diferite. Important e ca am inceput liceul rusinos si naiv, iar cand am iesit eram plin de intrebari si un pic rebel cum le sta bine adolescentilor.

Dupa liceu am avut de ales intre o facultate de arte plestice sau un drum religios. Potrivit mie din '99 am ales un drum religios care implinea aspiratiile mele de realizare. Am urmat acest drum timp de 2 ani, care si-au pus o mare amprenta asupra formarii mele umane, si le multumesc pentru ceea ce au facut pentru mine.

Dupa 2 ani de zile am hotarat sa-mi schimb traiectoria si am plecat in Bucuresti, unde am urmat cursurile facutatii de Filosofie a Universitatii Bucuresti. Am terminat acum un an facultatea adica in 2006. La filosofie am studiat filosofie politica si filosofia dreptului, lucruri deloc rele, chiar utile. Deseori am intrebari de genu: Ce poti sa faci dupa? sau Ce ai iesit tu dupa ce ai terminat? Nu vreau nici sa raspund la intrebari ca nu-si au locul aici, dar sunt multe de discutat si multe de descoperit si poate mai avem ocazia sa discutam mai pe larg.

In 2004 am facut campanie alaturi de o echipa de campanie in sectorul 4 din Bucuresti si m-am umplut de experienta, mai mult m-am apucat de editare html, apoi inertia m-a dua mai departe spre jscript si php.

Campania din 2004 pentru fosta alianta DA, mi-a dat ocazia sa intalnesc femeia pentru care m-am pregatit toata viata, caci a fost un castel greu de cucerit, pentru care am luptat 2 ani si de care acum sunt foarte mandru.

La sfarsitul lui 2007 in octombrie am stabilit sa ne oficiem in fata statului Roman relatia noastra, si ne-am casatorit la starea civila a primariei sectorului 6, daca sunteti curiosi puteti vedea poze de la cununie aici.

Preocupari

Dezvoltare durabila. Ma intereseaza dezvoltarea societatii romanesti, in special viata in mediul rural. Politicul in viziunea mea este cel care poate face schimbari majore in viata si constiinta oamenilor. Tocmai acest cerc inchis care ne trimite de la politic la cetateni si invers, ma fascineaza si cred ca ceva trebuie sa se intample pe drum. Nu ma indoiesc ca voi mai avea ocazie sa vorbesc despre aceste lucruri.

Dezvoltare Web. Fac parte din generatia care a trait explozia calculatoarelor si a internetului, deci pot spune ca am crescut odata cu capacitatea de calcul accesibila tuturor. Web-ul in viziunea mea este doar un mijloc de comunicare, mai elaborat decat telefonul mobil, fie el si iPhone, dar totusi doar un instrument. Acum revin gandurile din liceu cand voiam sa fac o facultate de arte plastice. Imi place grafica, si machetarea web, dar in timp am fost tot mai prins de programare php in combinatie cu mysql(baza de date) si jscript, combinatia bomba pe internet.

Preocupari teoretice

V-ati intrebat pana unde se poate duce inteligenta artificiala? Adica un virus ne atatca un computer si ne sterge datele, iar noi suntem brusc in colaps, ca erau date foarte importante, ma rog asta e un aspect destul de minor, dar ma intereseaza care este limita morala de colaborare intre masini si om. Adica daca ati vazut filmul Matrix va este destul de cunoscut conceptul.

Pana la urmatorarele modificari, va doresc numa bine!

Intra pe forumLogin

Ai uitat parola?

Articole

Chestii Utile

Curs Valutar BNR
prognoza meteo oituz

Link-uri utile, catalog web