Spatiu publicitar

Profil Iulian Vacaru

Ma numesc Iulian, Vacaru Iulian

M-am nascut ca majoritatea oituzenilor de sub 30 de ani, in Onesti si nu oriunde ci la spital, in sectia de maternitate.. unde ajung, evident, majoritatea femeilor insarcinate.. asa cum a fost si mama mea inainte sa ma nasc -> exact pe 29.04.1984.

Imediat cum m-am nascut, am inceput sa gust din viata, care insemna lapte. apoi mi s-a dat pe langa mancare, educatie cu de-a sila, sub genericul: "cei sapte ani". Pt ca toate acestea sa aiba o continuare am inceput cu gradinita/clasele I-IV la scoala nr 3. Pt ca toate acestea sa aiba o continuare am facut si clasele V-VIII la scoala nr 2. Pt ca toate acestea sa nu mai aiba continuare, m-am gandit sa merg la liceu, si am mai facut si clasele IX-XII la "Colegiul Tehnic Petru Poni" Onesti, profil electro-tehnica. In aceeasi idee am continuat 3 ani cu Facultatea de Geografie, Universitatea din Bucuresti.. si, in continuare, intentionez sa lucrez in publicitate. "To be (or not to be) continued"

In incheiere, vreau sa va salut cu cel mai al`dracu` respect pe toti cei care ati avut rabdarea sa ajungeti sa cititi salutul meu... si sa va asigur ca, oricum, "binili invinge mai!"

Ma'nclin!

 

"Fericirea`i un lucru marunt, ..e o aripa care vibreaza!

Fericirea`i un lucru mic, ..un pitic, ce danseaza."

Intra pe forumLogin

Ai uitat parola?

Articole

Chestii Utile

Curs Valutar BNR
prognoza meteo oituz

Link-uri utile, catalog web